Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Sexualitat i afectivitat, obrint camins

A  Villablanca Serveis Assistencials s’ha presentat aquest dijous 25 de gener en una sessió clínica, el Document Marc i projecte sobre l’abordatge de la sexoafectivitat de les persones amb Discapacitat Intel·lectual creat pel Grup de Treball especialitzat (GTSA).

En aquesta sessió s’ha explicat cadascun dels punts que conformen el Document Marc amb l’objectiu de poder valorar i abordar professionalment conductes relacionades amb una àrea tan poc tractada i controvertida com és la sexualitat i afectivitat de les persones amb discapacitat intel·lectual. Amb això, arrenca l’objectiu d’establir una línia d’intervenció consensuada i general, basada en l’experiència i formació del Grup de Treball, que a la vegada es consolida com a grup consultiu dins l’atenció en aquesta àrea de les persones amb discapacitat intel·lectual a Villablanca Serveis Assistencial.

D’aquesta forma es dóna el tret de sortida per passar de la teoria a la pràctica després de dos anys de formació i creació del Document Marc. Per això en aquest any 2018 i 2019, progressivament es posaran en marxa cadascuna de les diferents propostes que es recullen en el Document, havent així superat una barrera i una porta, sovint negada d’altres vegades imperceptible però difícil de creuar.@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES