Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca renova la gestió de les residències Marinada i Bellvitge


Villablanca, del Grup Pere Mata, ha renovat la gestió de les residències per a persones amb discapacitat intel·lectual i /o malaltia mental Marinada i Bellvitge per un període de 14 i 10 anys més, respectivament. Aquesta renovació ha arribat després que el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat hagi valorat la proposta de Villablanca com la millor des del punt de vista tècnic en el procés de concurs públic per a la gestió d’aquests dos centres.

Es dóna la circumstància que Villablanca gestiona la Residència i Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) Marinada des de 1991. La incorporació d’aquest centre al Grup Pere Mata va significar l’inici de l’especialització de l’organització en la nova àrea d’atenció a la discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. Marinada ofereix 74 places residencials per a persones amb grans discapacitats intel·lectuals greus i profundes i/o trastorns generalitzats del desenvolupament, amb necessitats de suport extern i generalitzat. Per la seva banda, el CAE ofereix 15 places per a persones amb discapacitats greus i profundes.

Pel que fa a la Residència i Centre de Dia de Bellvitge, es va incorporar a la gestió del Grup Pere Mata el 2011 i va posicionar l’organització fora de la província de referència de Tarragona per passar a atendre a persones amb discapacitat intel·lectual a l’àrea de Barcelona. S’ubica al barri de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat i es tracta d’un servei residencial de caràcter permanent o temporal, que ofereix atenció integral per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de conducta amb necessitat de suport extens i generalitzat. Té una capacitat de 28 places distribuïdes en 4 unitats de convivència per a 7 usuaris cadascuna, mentre que el centre de dia disposa de 12 places.

La gerent de la Fundació Villablanca, Cori Rodríguez, ha valorat molt positivament aquestes dues renovacions ja que “ens animem a continuar treballant amb la mateixa il·lusió i compromís, sempre amb l’objectiu de donar un bon servei de qualitat a les persones que atenem”.
 
Reus - Hospitalet del Llobregat, 9 de maig de 2016
 

 
Nota: per si pot ser del vostre interès, us adjuntem l’enllaç a un vídeo explicatiu dels diferents serveis i unitats d’atenció a la discapacitat intel·lectual i malaltia mental que ofereix Villablanca, del Grup Pere Mata, des dels serveis ambulatoris especialitzats als serveis hospitalaris i residencials.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES