Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Actes del 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

 
Villablanca Serveis Assistencials estem convocats a participar activament en els actes que, des de l’Ajuntament de Reus i amb la implicació de totes les entitats que treballen amb i per les persones amb discapacitat, s’organitzen al voltant del 3 de desembre, data en que es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.
 
Un dels objectius principals és la visibilització i sensibilització vers el col·lectiu de persones amb diversitat funcional. En aquesta línia, a més dels actes oberts a tots els públics, enguany s’ha intentat apropar-se més a la ciutadania, proposant alguna de les activitats a grups que puguin tenir especial interès en conèixer algun del projectes orientats a les persones amb discapacitat.
 
Així des de Villablanca Serveis Assistencials la participació serà la següent:
  • La xerrada La robòtica, una proposta terapèuticael 27 i el 29 de novembre a l’Institut Gaudí, a alumnes dels ensenyament d’atenció a la dependència i d’integració social i educació infantil.
  • La Bella i la Bèstia de la companyia de Teatre Bellisens, el 30 de novembre a les 18.30h al teatre Bartrina.
  • 1 de desembre el Director mèdic, Francisco Aguilera conduirà l’acte institucional que comptarà amb la participació de Marius Serrà escriptor que presentarà la conferència Verbalitzar la diversitat ajuda a canviar la mirada, a les 19h, al Castell del cambrer de Reus.
Esperem que l’oferta sigui del gust de tothom, poder generar espais de trobada amb els professionals del sector, famílies, usuaris i, sobretot, arribar a la ciutadania.
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES