Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Residència Atria rep la donació de l'edició Teaming'20 de la Fundació PortAventura


El passat 27 d'agost la Fundació PortAventura va fer entrega dels diners recaptats en l'edició 2020 del Teaming a les tres entitats escollides pels Empleats: la Unitat d'Arítmies i mort sobtada de l'Hospital Infantil Sant Joan de Déu, l'Associació Tots en Blau i la Residència Atria de Villablanca, Serveis Assistencials.
 
El Teaming és una iniciativa solidària mitjançant la qual els empleats de PortAventura poden aportar voluntàriament 1 euro de la seva nòmina que es destina a projectes solidaris. La Fundació PortAventura suma 2 euros per cada euro aportat pels empleats. Els beneficiaris dels diners recaptats ho decideixen els empleats que fan Teaming votant entre els projectes proposats pels propis empleats.

L’acte de lliurament va tenir lloc al PortAventura Dreams Village que és un projecte solidari pioner a Europa: un espai i una estada gratuïta de 6 dies pensada per a la recuperació de les famílies amb menors greument malalts, fomentant el valor de l'oci i els moments de unió familiar dins de la teràpia de recuperació.

El Senyor Ramon Marsal i el Senyor Sergi Padilla, president i gerent respectivament de la Fundació PortAventura, van ser els encarregats del lliurament simbòlic de la donació a les entitats premiades. Gràcies a aquesta iniciativa de la Fundació Port Aventura i a l'acció solidària de tots els treballadors, i especialment a l'empleada Sra. Natàlia Morales, per la presentació del seu projecte, la directora tècnica de la Residència Atria, Maribel Usón, va recollir el taló de 6.072 euros que es destinaran a la creació d'un espai multisensorial a la Residència.

És reconegut en el nostre àmbit els beneficis que aporta l'estimulació sensorial en nens autistes. Per als professionals de la Residència Atria aquesta aportació suposa una injecció de motivació a l'oferir la possibilitat de disposar de majors eines terapèutiques per poder procurar a aquests nens un benestar emocional i psíquic i per tant una millor qualitat de vida.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES