Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Canal ètic / Codi de conducta

 
 
Qualsevol persona treballadora de Villablanca Social, S.A. que tingui coneixement o sospita fundada d’un incompliment del Codi de Conducta podrà informar del mateix a través del Canal ètic a l’adreça de correu electrònic: canaleticvs@peremata.com o a través de l’adreça postal, Canal Ètic, Villablanca Social S.A., Autovia de Bellissens, s/n, Mas Plana, 43204 Reus, Tarragona.
 
Informació sobre les seves dades personals: Villablanca Social tractarà les seves dades personals per a la tramitació i investigació de la denúncia formulada a través del nostre Canal Ètic, amb fins de detecció i evitació de conductes potencialment il·lícites i/o contràries al Codi Ètic de Villablanca Social i per a la defensa dels interessos i drets de la companyia. Pot exercir els seus drets de protecció de dades dirigint-se a Autovía Bellissens, s/n, Mas Plana, 43204 Reus o al correu electrònic rgpd.vs@peremata.com i disposa d’informació més detallada sobre el tractament de les seves dades en la secció d’avis legal – política de privacitat del nostre lloc web així com directament en el codi de conducta del nostre Canal Ètic.

Aquest canal és tant una via de denúncia de l’incompliment de les normes recollides en el Codi de Conducta, com un mitjà per a la resolució dels dubtes que pugui plantejar l’aplicació d’aquest.
 

Galeria d'imatges VS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES