Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca i Bellissens al compàs de la Sardana

La sardana és la dansa més bella de totes les que es fan i es desfan, és la mòbil magnífica anella que amb pausa i amb mida va lenta oscil·lant...
 
D'aquesta forma ho sentia i escrivia Joan Maragall, i així ha estat l’experiència viscuda per un grup de quinze residents de Villablanca i Bellissens que aquest mes d’abril han fet un curs de sardanes gràcies a la col·laboració de l’associació Amics de la Sardana de Cambrils.
 
El Francesc i la Teresa de l’associació, ens han acompanyat i ensenyat tots dijous i divendres. Amb paciència i il·lusió hem pogut anar aprenent: esquerra, dreta, curts, llargs… Comptar ja és molt difícil per nosaltres, però malgrat tot ha sortit força bé. Tradicionalment en la celebració de Sant Jordi al centre ballem sardanes, però aquest any el resultat ha estat més harmònic. Volem agrair des d’aquesta finestra a la societat tant la seva col·laboració com la dels tres voluntaris que van venir el divendres passat a l’exhibició que vam fer al centre. I vam assolir l’objectiu; puntejar la Sardana.
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES