Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Vols saber què investigo?

El Gabinet de Comunicació i Relacions Externes de la URV, ens ha fet arribar una informació que compartim:

El dimarts 19 de novembre a la tarda al Teatre Batrina de Reus, sis doctorands de la URV participaran a la final del concurs de divulgació científica Vols saber què investigo?

Com a teloner dels doctorands el físic i divulgador televisiu, Dani Jiménez, farà un espectacle amb demostracions científiques, a partir de les 17.15 hores. I durant tota la tarda, a partir de les 16.00 h. es faran demostracions de robòtica i superconductors al vestíbul del Centre de Lectura.

L’acte estarà conduït per Oriol Grau.

ESTEU TOTS CONVIDATS!! ANIMEU ALS PARTICIPANTS!!

La jornada de Ciència al teatre organitzada per la Unitat de Comunicació de la Ciència URV-CEICS (ComCiència) en el marc de la Setmana de la Ciència 2013.

Els sis finalistes del concurs Vols saber que investigo? Aquests són els temes que tractaran:

•Connecta't a les Xarxes
•Els espinacs ens porten la llum
•¿Por qué me deshaucian?
•Esquizofrènia, energia i genètica
•Tractar el client amb carinyo: ens surt a compte?
•Ens veuen com som? Som com ens veuen? La imatge turística online de Catalunya
 
Una de les sis finalistes és l'Helena Torrell del Grup d'Investigació en Psiquiatria (GIP) de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata.

També esteu convidats a visitar l’ exposició d’imatges de recerca del V Concurs de Fotografia Digital, a l’Antic Ajuntament de Tarragona (c/Major 39), fins el 30 de novembre. S’inaugurarà aquest dimecres a les 18.30.

Us recordem que està en marxa la segona edició del programa “Fem recerca!”, que permet als estudiants de secundària entrar als laboratoris de la URV i dels centres vinculats.

Podeu consultar el programa de la Setmana de la Ciència al Camp de Tarragona a: http://www.comciencia.urv.cat/setmana-de-la-ciencia/

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès.

Unitat de Comunicació de la Ciència URV-CEICS (ComCiència)


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES