Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Usuaris, famílies i professionals celebren plegats Sant Joan a Villablanca

Per segon any consecutiu, Villablanca Serveis Assistencials ha celebrat la festivitat de Sant Joan amb una activitat lúdica en la que han pres part més de 300 persones entre usuaris de Villablanca i Bellissens, familiars dels residents i professionals del centre, que també han pogut assistir acompanyats per les seves famílies.

La festa ha tingut lloc el 27 de juny a la tarda i ha estat amenitzada per l’orquestra Firmamento. A més, es va oferir un berenar amb coca i refrescos i per tancar es van enlairar focs artificials. A més, tots els assistents van rebre com a obsequi una bosseta d’olors confeccionada pels usuaris del centre.

L’objectiu d’aquesta activitat és enfortir el vincle entre aquests recursos assistencials i les famílies dels usuaris i els treballadors, tal i com va recordar en un breu parlament el director mèdic del centre, Francisco Aguilera. Per aquest motiu, va agrair la presència de les famílies i convidats i va destacar la tasca dels professionals de Villablanca i Bellissens. Per acabar, va demanar a les famílies que continuïn participant en la vida quotidiana del centre i que s’impliquin en els projectes dels usuaris.

En aquest sentit, la directora administrativa, Cori Rodríguez, destaca la importància de generar espais de trobada perquè famílies, residents i treballadors comparteixen la seva estima i atenció per les persones amb discapacitat, i gaudeixin plegats d’estones lúdiques com la festivitat de Sant Joan.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES