Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El conseller de Benestar Social i Família diu que "Marinada posa en valor les persones"

El conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat, Josep Lluís Cleries, ha posat la residència Marinada com a exemple que "el més important a Catalunya són les persones, perquè Marinada posa en valor les persones", segos ha dit durant la visita que ha fet al centre per participar en la Festa de les Famílies, que s'ha fet aquest dissabte 12 de maig, al migida, i en la que han pres part unes 300 persones. El conseller també ha agraït la feina que realitza l'equip professional del centre i ha destacat "la tranquil·litat" que dóna que la gestió vagi a càrrec del Grup Pere Mata des de fa 21 anys.
 
Per la seva banda, el director general del Grup Pere Mata, Joan Amigó, ha destacat que "Marinada és un exemple de bon funcionament pel seu equip professional, per la direcció, per les famílies i pels voluntaris".
 
Festa Famílies Marinada 2012La Festa de les Famílies ha començat a les 10 del matí i ha consistit en una jornada de portes obertes per donar a conèixer les diferents activitats i tècniques terapèutiques que utilitza la residència Marinada per millorar la qualitat de vida dels seus usuaris, ja sigui amb animals (com ara gossos i cavalls), amb la sala d’estimulació multisensorial, amb elements esportius especials, amb elements informàtics, etc. També hi ha hagut activitats lúdiques, i els usuaris i els cuidadors han protagonitzat una actuació musical.

La Festa també ha comptat amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; el director general del Grup Pere Mata, Joan Amigó; la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família, Anna Solé; la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella; la consellera comarcal del Baix Camp de Serveis Socials, Anna Aragonès; i la presidenta de l'Associació de Pares i Mares de Marinada.

Marinada és un servei de titularitat pública de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, que atén a persones amb disminució psíquica severa i profunda. El centre disposa de 74 places de residència i 15 de centre de dia. La gestió d’aquest servei es duu a terme des de l’entitat Fundació Villablanca, que pertany al Grup Pere Mata.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES